Alpino tuned by Drejc28

Predstavite nam svoj projekt
Odgovori
golnar
Mojster
Prispevkov: 1734
Pridružen: Po Apr 19, 2010 11:29 pm

Re: Alpino tuned by Drejc28

Odgovor Napisal/-a golnar »

analiza materiala tega bata je pokazala naslednje:

Slika
"It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
denso26
glava cilindra
Prispevkov: 539
Pridružen: Pe Okt 15, 2010 9:43 am
Kraj: Šentvid pri Stični

Re: Alpino tuned by Drejc28

Odgovor Napisal/-a denso26 »

Zadnje čase se je bolj malo delalo, na novo sem napilu še enga dmp-ja z koti 188-126-124 boosti, za moje pojme in moje znanje je cilinder zdaj max odprt, motor gre dobro, v planu je izdelava novega izpuha, popravit par stvari na blokih ali pa celo izdelam nove, treba je še dobit ene dobre polovičke da se gred prepreša na novo, ker imam pri teh levo akso zvito in je preveč vibracij. Porihtal sem tudi zavore, zato so gor prišle Bt litke, čeljust je od kitajca in hidravlika od 125cc cagive. Zdaj je mašina podrta, da se bo tole porihtalo, ko bodo finance, čez čas pa verjetno pride gor tudi kakšen bolj kvaliteten cilinder kit, ker ta dmp ne bo za dolgo, ker ima hitro obrabo, verjetno zaradi pretrdih obročkov ali pa slabe kvalitete nikasila pa še tega je bolj malo(zelo tanka obloga), po moje mnenju je cilnder primeren za mid predelave glede na kvaliteto, šele zdej mi je jasno od kje cena samo 50€, ampak nima veze za nekaj časa bo. Tukaj je ena slika, moped nič kaj lep na videz, tako pač je kadar je še v fazi testiranj-dodelavanj, ličarsko bo izpopolnjen verjetno med zimo, ko bo več časa. Zdej je na mopedu tudi 28mm ferg dellorto phbh.

Slika
Slika

Projekt bo en čas na pavzi, kot sem že omenil zaradi finančnih razlogov, vmes se bo delalo drug projekt, katerega bom izdelal iz delov, ki jih imam doma.
https://t.me/pump_upp
denso26
glava cilindra
Prispevkov: 539
Pridružen: Pe Okt 15, 2010 9:43 am
Kraj: Šentvid pri Stični

Re: Alpino tuned by Drejc28

Odgovor Napisal/-a denso26 »

Ne da se mi delat nove teme pa razlagat na dolgo...v glavnm za na drag v krskem je blo treba v kratkem casu nardit eno zadevo k ni glih pretezka pa prevec kros zadeva. Cilinder je membranc dmp 70cc z visjimi tajmingi, hpi vzig, ferg 28ka keihin. V teh dneh do mitinga bo treba se kaksen test al pa dva nardit pa mal nastelat da se bo usaj solidn peljal pa uupam da brez zapletov.
Slika
Slika
https://t.me/pump_upp
Odgovori