50cc cup
Re: 50cc cup
ja vem da z motorjem ne, za vožnjo sem mislil 

zakaj pa ne ? je 50cc ? komot bi lahko pršo v grupo avtomatikautomatic_7 napisal/-a:s takšno vožnjo ja , s takim motorjem pa netomy napisal/-a:Bi bil jaz z takšno vožnjo primeren za ta ''pokal''?

- automatic_7
- Moderator
- Kraj: okolica Nove Gorice
če so pravila da ne sme bit varjomat (oz. jermenski pogon)aljo69 napisal/-a:zakaj pa ne ? je 50cc ? komot bi lahko pršo v grupo avtomatikautomatic_7 napisal/-a:s takšno vožnjo ja , s takim motorjem pa netomy napisal/-a:Bi bil jaz z takšno vožnjo primeren za ta ''pokal''?
ja, res je variomat (skuter ma tako svoj pokal). je pa 50 in nima nobene druge predelave, kot samo menjajn izpuh....
Take dirke res ne bi bile slabe, vendar je najprej potrebno poskrbeti za varnost dirkačev. če mislite, da bi lahko tekmoval vsak mulc v kavbojkah, potem kar pozabite na dirkanje.
Verjamem v enega boga, Koprskega Tomosa
oz. 1. pravilo- tekmovanja se udeležite na LASTNO odgovornost... organizator pa mora poskrbeti LE za ublažitev zdrsa v kakšnem ovinku itd...Pich napisal/-a:Take dirke res ne bi bile slabe, vendar je najprej potrebno poskrbeti za varnost dirkačev. če mislite, da bi lahko tekmoval vsak mulc v kavbojkah, potem kar pozabite na dirkanje.
bol star bol nor!
Sam bi dal da je obvezna Motoristična oprema, to se pravi jakna, hlače s sčitniki... Varnost je na prvem mestu, čeprav je 50cc se da kar fino poškodovat.....
Ja vozim E90 jer to je malo jače,
pa onda drugom na zadnji skače,
je da troši malo više,
al devet konja piše!
pa onda drugom na zadnji skače,
je da troši malo više,
al devet konja piše!
Tako ja.filius napisal/-a:Sam bi dal da je obvezna Motoristična oprema, to se pravi jakna, hlače s sčitniki... Varnost je na prvem mestu, čeprav je 50cc se da kar fino poškodovat.....
Verjamem v enega boga, Koprskega Tomosa
-
- auspuh
se strinjam
vem kako lahko padeš s 50cc

vem kako lahko padeš s 50cc

če bi bili skuterji zanesljivi bi jih tudi poštarji imeli ;)
joj, marsikomu ki ima malo pojma o organizaciji tekmovanj z motorji se na veliko smeje ko bere te vaše stvari o 50ccm cupu. V sloveniji že obstaja pokal v tekmovanju starodobnikov, sicer nevem kakšna je organizacija, vem pa, da tekmujejo z d5, d6, dmgp specjalkami, v kategoriji C1, ena druga kategorija B1 je do 60ccm, če mislite nekaj tekmovat si uštimajte eno repliko specjalke d6 (sam jo trenutno počasi izdelujem), izračunal sem, da si jo naredim za cca 700-1000eur in to je to.
"Everything seemed very much to the limit and very difficult to improve any more" -Jan Thiel
'Top speed is the most unimportant thing in racing. Keeping your minimum speed high is the most important'
'Top speed is the most unimportant thing in racing. Keeping your minimum speed high is the most important'