Ja, tega sem kupil blizu Kopra v Kubedu.
MC 125 je biu za dirkat?automatic_7 napisal/-a: ↑Ne Jan 26, 2025 7:14 pm Ta ima Sherco okvir, ni deljiv (slikaj prednji nosilec motorja bolj od blizu). Zato nima papirjev.
Takšne okvirje so uporabljali za tekmovanja Tomos CUP in prve prototipe. Okvir je tudi ožji pri stopalkah in okrog mašine od Tomosovega deljivega.
Tudi glede na sedež znabit da je to kar imaš MC 125
automatic_7 napisal/-a: ↑Ne Jan 26, 2025 7:14 pm Ta ima Sherco okvir, ni deljiv (slikaj prednji nosilec motorja bolj od blizu). Zato nima papirjev.
Takšne okvirje so uporabljali za tekmovanja Tomos CUP in prve prototipe. Okvir je tudi ožji pri stopalkah in okrog mašine od Tomosovega deljivega.
Se opravičujem za toliko poustou samo se vedno nekej novega spomnim usake 45minautomatic_7 napisal/-a: ↑Ne Jan 26, 2025 7:14 pm Ta ima Sherco okvir, ni deljiv (slikaj prednji nosilec motorja bolj od blizu). Zato nima papirjev.
Ne, je bil samo prototip. Ma od enega ki imam sliko sem videl da tisti je imel Tomos okvir, tako da tvoj bi rekel da je en prvih endurov.Johhny12343 napisal/-a: ↑Ne Jan 26, 2025 8:14 pmMC 125 je biu za dirkat?automatic_7 napisal/-a: ↑Ne Jan 26, 2025 7:14 pm Ta ima Sherco okvir, ni deljiv (slikaj prednji nosilec motorja bolj od blizu). Zato nima papirjev.
Torej MC125 je imel tiste šraufe na okvirju? Lastnik je rekel, da okvir za ta motor in za tomos je delal njegov prijatel... Torej to je navaden SE 125 F?automatic_7 napisal/-a: ↑Ne Jan 26, 2025 11:12 pmNe, je bil samo prototip. Ma od enega ki imam sliko sem videl da tisti je imel Tomos okvir, tako da tvoj bi rekel da je en prvih endurov.Johhny12343 napisal/-a: ↑Ne Jan 26, 2025 8:14 pmMC 125 je biu za dirkat?automatic_7 napisal/-a: ↑Ne Jan 26, 2025 7:14 pm Ta ima Sherco okvir, ni deljiv (slikaj prednji nosilec motorja bolj od blizu). Zato nima papirjev.
Ja nosilec je drugačen in tudi po tem da nimaš teh vijakov se vidi da je okvir iz enega dela.
Screenshot_20250126-231012~2.png