Živ ja ta hydroforming sem že gledal in je tudi opcija mogoče bo tudi ozdelek zej mi je samo še pri dizajniranju malo megleno morm prebrat bellovo knjigoapn4m napisal/-a: ↑Če Okt 31, 2024 9:54 amPreberi si temo Hydroforming od uporabnika @macula. Ta varianta izdelave izpuhov je dokaj preprosta in zanimiva, pa tudi ugodna za začetek. Morda bi bilo dobro, narediti poizkus s tem postopkom, saj je varjenje bistveno, bistveno lažje. Dam ti še en manjši nasvet, napihuj samo z vodo, da ti ne raznese...Lipe napisal/-a: ↑Sr Okt 30, 2024 9:47 pm Ja kar se tiče dela mojstrov ki sem jih omenjal so vsi bolj ali ne 'domači' in z parimi sem tudi že malo na to temo govoril vsi so mi dali tudi neko simbolično ceno (cc20/30e ali gajba piva)
Zej je res da bi rad imal moped ki leti ampak sam se lotevam tega ker mi tudi sede se učiti malo drugih stvari na strani (elektrotehnika malo najeda vsake toliko )
Pa fajn mi je mal eksperimentirat zaj da bi u prvo naredil dober avspuh nisem pričakoval ampak že če mi v prvo rata spravt na level, ne vem lipnika bom že zelo vesel
koleno izpuha
Re: koleno izpuha
Speed and Power!!!
Re: koleno izpuha
Sepravi če jaz prav razumem ko prilagajamo celotno obliko izpuha sepravi ko ga prilagodimo okvirju mopeda se vbistvu vzame 'srednja' vrednost sepravi če je konus dolg 15 cm je lahko na eni strani dolg 13cm na drugi pa 17cm
Aja pa če ima kater moderator čas bi prosil če se da ime teme spremeniti v "izdelava resonančnega izpuha" hvala
Aja pa če ima kater moderator čas bi prosil če se da ime teme spremeniti v "izdelava resonančnega izpuha" hvala
Speed and Power!!!