Edina tema kjer bi bilo to sprejemljivo tu
A je kdo predeloval karjolo/šajtrgo/samokolnico z zadnjimi 2 kolesi in avtomatik mašino ter ročkami za gas/bremzo (verjetno je bila neka bremza)
Nabijalnik
Re: Nabijalnik
Mi gre precej po glavi zadnje čase, sicer ne z Tomosovim agregatom, ampak najlažje bi bilo kupiti električno kolo ki že ima motor vgrajen. Npr: https://a.aliexpress.com/_Ev4Zwr9
Točno to sem gledal Jah nič potem pa tako, me je pa zanimalo kako bi naredil ta zadnji del...
APN4M 83'
... moj stric je enkrat naredil karjolo z reduktorjem. ... on je lahko hodil normalno, karjola je šla pa še enkrat hitreje od njega...
Vesel božič mopedisti in veliko srečno prevoženih kilometrov v 2025!
-
- kriva felna
Hmm zdej ko sva se z lipetom pogovarjala
o degree wheelih... In če bi narezali rečmo prvo serijo 15 okroglih plehčov, obsega 360mm, bi zvrtali luknje kjer se namesti vetrnico za recimo apn, sprintali degree wheel iz interneta, ga prilepili na tisti okrogli pleh, plastificirali in prodajali večjim trgovinam (frčomoto, cilinder.si, ekoteh, obnovi-si si....) kašno je vaše mnenje?
o degree wheelih... In če bi narezali rečmo prvo serijo 15 okroglih plehčov, obsega 360mm, bi zvrtali luknje kjer se namesti vetrnico za recimo apn, sprintali degree wheel iz interneta, ga prilepili na tisti okrogli pleh, plastificirali in prodajali večjim trgovinam (frčomoto, cilinder.si, ekoteh, obnovi-si si....) kašno je vaše mnenje?
This is called 90 miles beach, becouse its exactly 55 miles long.(I dont understand that either)
-Jeremy Clarkson
Tomos SE 125 F on toppp
-Jeremy Clarkson
Tomos SE 125 F on toppp