Tomos APN 6 avspuh

Predelave pogonske sile mopeda
Odgovori
Nejc Mavec
auspuh lager

Tomos APN 6 avspuh

Odgovor Napisal/-a Nejc Mavec »

Živjo!
Imam Tomos APN 6 in razmišljam kateri avspuh bi dal nanj. Zanima me kateri doda največ moči tako da mi bo moped letel čim več. Imam pa na 40mm brušen cilinder kar pomeni da ima 55ccm. Na cilinder.si sem spraševal a tam priporočajo hybrida. Zdaj pa ne vem katerega naj uzamem saj sem slišal da kantor ma boljši performence. Ne mislim pa zapraviti 140+e na hometu p4.
Hvala za pomoč! 😎
Gabr105
auspuh lager

Re: Tomos APN 6 avspuh

Odgovor Napisal/-a Gabr105 »

Zdravo,

Kantor je kanta, ma pa največ moči v visokih obratih od vseh piksnc ke jih lohk tkole kupiš, vendar je v nizkih mrtev. MF power Bullet pa Lipnik sta kr solidna, vendar se ne zvrtita tolk, pa vso srečo jih najdt.
ro-bi
mašina

Odgovor Napisal/-a ro-bi »

Priporočam, da probaš SL za APN. Gre ful tiho, pa še vedno vredu
Živnorc
vplinjač

Odgovor Napisal/-a Živnorc »

... se strinjam z ro-bi ...
..al pa še bolje, če kupiš APN izpuh z že vgrajenim protikonusom, ...al pa samo kupiš (ali narediš) protikonus in ga z malo truda montiraš v original izpuh....pa še z resonančno dolžino se lahko malo poigraš, ker imaš kanale verjetno originalne, boš moral nastaviti kar precej "dolgo resonanco" s tem konusom.
S tem boš tudi obdržal originalen izgled... nobeden ti ne bo "težil" na tehničnem, niti na cesti.
Nejc Mavec
auspuh lager

Odgovor Napisal/-a Nejc Mavec »

No dobil sem MF za ctx/bat/atx in bom tega dal nanj...nosilce bom že naredil samo ali bi mogoče imel prevelik lonc
Odgovori