Apn6 obnova

Predstavite nam svoj moped
Štefan
auspuh lager

Apn6 obnova

Odgovor Napisal/-a Štefan »

Pozdravljeni, sem nov na forumu. Sem Štefan iz Izole in od nekdaj ljubitelj Tomosov, v preteklosti sem imel en kup avtomatikov in ATX-a, trenutno pa sta doma en Avtomatik a3 in pa A35 Targa.

Za kolega pa obnavljam apn6, ki je bil potopljen in je trenutno v stanju kompletne obnove. večino novih delov že imam, rabim pa še glavno gred in zadnje amortizerje, če ima kdo kaj na lagerju, se priporočam.
IMG20231228104633.jpg
Živnorc
vplinjač

Re: Apn6 obnova

Odgovor Napisal/-a Živnorc »

Glavno gred daj novo... pride 60€, pa imaš mir. Zapelji se v KP v MOTOS in kupi TMU gred. Daleč najboljša gred, kar sem jih imel v roki.... tudi drugi jih pohvalijo.
...amortizerji pa tudi niso videti originalni gor jih tudi imajo v KP.... ali pa nabavi YSS.. se mi odlično obnesejo...
Štefan
auspuh lager

Ja sej bi dal novo, pa vsi kolnejo čez kitajska jajca, če praviš da je tale ok, bom pa res kar to vzel. Glede amortizerjev pa tko, zdaj so bili gor od avtomatika, vsaj dolžina je taka, bo pa treba dat nekaj boljšega, ker ima dec nekih 130kg, pa še hčer včasih pelje zadaj (še dobrih 50kg).
Živnorc
vplinjač

:shock: :o ... če se bo vozil čisto počasi in po gladkem asfaltu, bo mogoče zdržalo :roll: ..... (dovoljena skupna masa je se mi zdi 210 kg... torej 130(fotr)+50(hči)+70(moped)= :o :shock:

.. če pa hočeš dati orig. amortizerje, pa nekdo iz Grosuplja (mislim da ima ime feltna1) ... oglašuje na Bolhi (ali mogoče tudi na Avto.net) obnovljene orig. APN amortizerje z močnejšimi vzmetmi... je pa zlatar po cenah.

Glede gredi se ne boj. Je v nulo središčena in zelo dobro uravnotežena glede na ostale gredi... ter zelo trpežna.
Štefan
auspuh lager

Živnorc napisal/-a: Sr Jun 26, 2024 12:41 pm :shock: :o ... če se bo vozil čisto počasi in po gladkem asfaltu, bo mogoče zdržalo :roll: ..... (dovoljena skupna masa je se mi zdi 210 kg... torej 130(fotr)+50(hči)+70(moped)= :o :shock:
Eh, mu bom reku da naj malo shujša, pa bo :mrgreen:
Štefan
auspuh lager

Gred in amortizerji naročeni. Me pa zanima kam naj dam brusit in honat cilinder? okolica Vrhnike?
Živnorc
vplinjač

Planina pri Postojni... ta je vrhunski mojster, pa še blizu ti je. Še prej kupi bat, ki mu ga priložiš k cilindru, da ga izmeri in naredi točno po toleranci bata.
Štefan
auspuh lager

Bat že imam, imaš kakšen kontakt?
Štefan
auspuh lager

sem dobil, je že dogovorjeno z Miho.
Živnorc
vplinjač

...in ne pozabi dodelati robov kanalov... če ne znaš, daj raje Mihi še za kako pivo, pa ti on lepo "spelje" robove kanalov.
Odgovori