Kateri letnik je okvir?
Sicer to je malo čudno, potem si ti ta neznani lastnik

Okvir je letnik 1996. Rekli so mi, da je v registru ampak, da lastnik ni znan.automatic_7 napisal/-a: ↑Pe Nov 10, 2023 6:24 pmKateri letnik je okvir?
Sicer to je malo čudno, potem si ti ta neznani lastnik![]()
...hahaha... dobro si me nasmejal...automatic_7 napisal/-a: ↑Pe Nov 10, 2023 6:24 pmKateri letnik je okvir?
O kakšni približni ceni za okvir s papirji pa govorimo?Živnorc napisal/-a: ↑Pe Nov 10, 2023 8:41 pm...hahaha... dobro si me nasmejal...automatic_7 napisal/-a: ↑Pe Nov 10, 2023 6:24 pmKateri letnik je okvir?
![]()
...okvir s papirji je sicer najboljša varianta, ampak ne vem za noben primer, da to kdo prodaja, če pa, pa verjetno ne bo poceni.
...okvir brez papirjev, je cenejša varianta, če ni v registru..
...pa še ena varianta je, ki ti jo pa ne smem povedati... ampak v bistvu sem ti jo že..![]()
![]()
..nimam pojma... in ne, nimam jaz za prodat... niti ne vem za kakega.Mikša08 napisal/-a: ↑Pe Nov 10, 2023 8:49 pmO kakšni približni ceni za okvir s papirji pa govorimo?Živnorc napisal/-a: ↑Pe Nov 10, 2023 8:41 pm...hahaha... dobro si me nasmejal...automatic_7 napisal/-a: ↑Pe Nov 10, 2023 6:24 pm
Kateri letnik je okvir?
![]()
...okvir s papirji je sicer najboljša varianta, ampak ne vem za noben primer, da to kdo prodaja, če pa, pa verjetno ne bo poceni.
...okvir brez papirjev, je cenejša varianta, če ni v registru..
...pa še ena varianta je, ki ti jo pa ne smem povedati... ampak v bistvu sem ti jo že..![]()
![]()
No to ni možno.Mikša08 napisal/-a: ↑Pe Nov 10, 2023 6:29 pmOkvir je letnik 1996. Rekli so mi, da je v registru ampak, da lastnik ni znan.automatic_7 napisal/-a: ↑Pe Nov 10, 2023 6:24 pmKateri letnik je okvir?