APN6- projekt obnove.

Predstavite nam svoj projekt
ctxe90
zobnik
Prispevkov: 187
Pridružen: To Apr 02, 2013 6:42 pm

Re: APN6- projekt obnove.

Odgovor Napisal/-a ctxe90 »

probaj kak drugo dizo precej manjšo,mogoče drug ferg,ali je bil preden je začel sra.. tud piljen
tudi najpreciznejši stroj rabi mazanje !
MrSonY
zažgan bat
Prispevkov: 93
Pridružen: To Jun 29, 2010 11:08 pm
Kraj: Vodice

Re: APN6- projekt obnove.

Odgovor Napisal/-a MrSonY »

Bil je piljen že skos spet sm zamenu dize pa dons je blo mal napredka na fergu sm zamenu tisto drugo 60 dizo ker stare se ni dal do konca zašraufat in je moped res lepš zalaufu pa na obrate šu ampak nima in nima odzivnosti ne na šrauf za luft ne na šrauf za štandgas... poj sm še zamenu dize mel sm 75 pa je blo slabo... mel sm 75 z dvema žičkama in je blo slabo ampak se je dalo pelat lepo na obratih pa še svečka je bla svetlo rjava potem sm dau dizo 75 in eno žičko in motor je z zaugom laufal na štangasu ko mi tudi takrat ni ko je bil lepo naštelan le ko sem ga sklopil je bil spet poden potem ko sem se ustavu sm spet probu in spet ni blo to to... pogledu sm štrom predužig in vse je blo uredu tako da more tut če kaj od tega ni za 100% vsaj malo bit odziven na kaj. Mater v drugih motorjih popolnoma nenaštelanih mi saj odzivnost na šraufk dela ga navijem in stvar se dere nepa da ni nič od nič kot da ga nekje nekj zaustavlja do onemoglosti...
MrSonY
zažgan bat
Prispevkov: 93
Pridružen: To Jun 29, 2010 11:08 pm
Kraj: Vodice

Re: APN6- projekt obnove.

Odgovor Napisal/-a MrSonY »

Ares noben neve al vam je preveč logično al kaj? Sam šraufam tomosa od kar vem zase pa sm se do zdej nauču sam to da je to tomos pa da je zlo malkat logičn.

Moped če imam čok mi užge takoj in laufa s čokom sicer nedrži štandgasa ampak ok. (To se prvič dogaja da sploh laufa s čokom) ko ga izklučim se z motorjom lepo peljem lepo vrti prestave lepo gre na obratih ampak še vedno in vedno ne drži štandgasa... Prosim vas za kakšen nasvet.

Lp.
Odgovori