sklopka automatic

Vse kar se tiče mopedov
Odgovori
hitri in drzni
batzajla
Prispevkov: 25
Pridružen: Če Apr 28, 2011 3:36 pm

sklopka automatic

Odgovor Napisal/-a hitri in drzni »

Pozdravljeni,
trenutno delam na enem manjšem projektu in sicer, da usposobim stričev automatic ki ne dela, mu nataknem lepše dele in ga na novo pobarvam. Vse je šlo u redu dokler nism ugotovu da je s sklopko nekaj narobe :shock: . Ker še nikol nisem popravljav sklopke jo ne znam snet :? , odšranfav sem šraunf na sklopki pa noče it dol ker se ta mala dva zobnika zatakneta za ta velika(vsej tko je vidt), zdej me pa zanima če rabm najprej snet zobnike(menjalnik) in če, kako nej založim zobnik da se ne vrti, da ga lohk odšravfam in da ga ne poškodujem? Prosu bi za nasvet enga ki ima sikušne s tem in je to že delav, oziroma, da mi pojasne kakšen drug postopek!
hitri in drzni
batzajla
Prispevkov: 25
Pridružen: Če Apr 28, 2011 3:36 pm

Re: sklopka automatic

Odgovor Napisal/-a hitri in drzni »

nikar se ne mučte z iskanjem odgovorov ker sem že sam pogruntav kako jo dobit dol :P

in pa še en nasvet za vse tiste ki se boste kdaj znašl v podobni situaciji, menjalnika ni treba nič snemat sklopka gre sama dol :lol: samo bol na trdo jo moraš potegnt ozeroma jst sem si pomagav tako da sem s kladvom bol na rahlo tovku po gredi ozeroma po tisti palci ki pride skoz sklopko in sklopko zraven vleku na vn ;)

sklopka zdej deluje motor tudi dobro pele zdej je na vrsti samo še barvanje :D
Uporabniški avatar
Hondaq
zobnik
Prispevkov: 203
Pridružen: Pe Avg 10, 2012 9:56 pm

Re: sklopka automatic

Odgovor Napisal/-a Hondaq »

Drugac obstaja prav posebno orodje da jo zataknes in snames gre pa tudi na bolj "domac" način vzam dva kladva konec kladva na vsaki strani zakajli pa na dol potisn pa ti gre lepo dol lahko pa tudi diol potegneš sam gre bolj težko.
Odgovori