Ker sem vas enkrat že rajcal na temo... in ker so se stvari medtem premaknile v pravo stran......to se je sicer dogajalo že oktobra, ampak vseeno... na A-netu se je pojavil ta zelenček, že na slikah je zgledal zeeeeloooooo obetavno, edino, kar me je držalo nazaj... "ni dokumentov"..., cena- zelo prijazna, tko da sem se kar odločil in zapeljal proti Rogaški, in še malo ven... Moped je bil res kot nov, ok, krom na obročih je bil bogi, pa prtljažnik pikast, sam to so ble malenkosti- moped kresnu k mina, všeč takoj. Deda je razložil, kako je moped sploh lahko ostal tak do sedaj (njegov ata ga je nekoč nekdaj kupil za "rezervo" in je tako ostalo do danes

). Števec je kazal 238 kilometrov, ker pa je bil polomljen znotraj, je bilo to malce hmm- deda je rekel "sm se zlo mal vozu z njim, nimam izpita, pa ne upam..." pa izjavil, ne vem če ma vse skup 500km (se je kasneje pokazalo da je to res

. Tko da, ara je padla, prepisal sem številke, naslednji dan preveril na tehničnih pregledih in šibal ponjga...Doma jasno takoj razstavljanje...